Forumul Democrat al Germanilor din Arad

Eduard Gheorghe Hoffmann

Candidat FDGA la Primaria Aradului

Candidat FDGR la Primăria municipiului Arad

M-am născut la 24 mai 1962 în Sînnicolau Mare, judeţul Timiş. Am crescut în Arad, oraşul de origine al familiei mele. Tatăl meu, Ladislau Hoffmann, un om deosebit de apreciat de toţi cei care l-au cunoscut, a fost avocat în Baroul Arad. El mi-a cultivat pe de-o parte spiritul de corectitudine, pe de altă parte dragostea pentru Arad, pentru tradiţia şi simbolurile oraşului, pentru cultură şi tot ceea ce este frumos.

Din respect pentru tatăl meu, am decis să îl urmez în carieră, astfel încât am absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, susţinând examenul de licenţă la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca. Sunt, de asemenea, master în Drept Penal şi Procesual Penal Aprofundat. Profesez în cadrul propriului cabinet de avocatură şi sunt membru în Baroul de Avocaţi Arad. De-a lungul carierei profesionale, am deţinut de patru ori funcţii de conducere, în managementul unor firme internationale. De fiecare dată, m-am înţeles bine cu echipele pe care le-am coordonat şi împreună am consemnat succese profesionale.

Cei doi fii ai mei, Reimond şi Arnold, pe care îi iubesc enorm şi de care sunt foarte mândru, studiază ştiinţele economice la universităţile din Budapesta, respectiv Viena. Cel de-al treilea fiu al meu, prin alianţă, se numeşte Alexandru şi este elev la Liceul „Adam Müller Guttenbrunn” Arad.

Iubesc arta, în general, şi muzica în mod special. Am reuşit să transmit copiilor mei dragostea pentru muzică. Împreună cu Alexandru studiem şi exersăm zilnic la nai; periodic participăm la recitaluri și concerte de muzică instrumentală.

Timp de 11 ani am locuit în Germania, unde am activat pentru promovarea municipiului Arad şi a Universităţii „Vasile Goldiş”, pentru dezvoltarea relaţiilor externe ale acestora.

Dorul de oraşul în care am crescut m-a determinat să mă întorc în anul 2002. Iubesc Aradul şi valorile sale, dar mai presus de orice îmi sunt dragi arădenii.  Acesta este principalul motiv pentru care am decis să accept propunerea de candidatură la Primăria Municipiului Arad din partea Forumului German. Vreau să readuc zâmbetele pe chipurile concitadinilor mei, deoarece îmi este foarte dor de atmosfera din Aradul copilăriei mele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: